Ook de werknemers van Clean Solutions Group genieten van de feestdagen! In deze periode werken we met een kleinere bezetting en aangepaste openingstijden. Kijk op onze contactpagina voor de meest recente openingstijden en onze telefonische bereikbaarheid.

Gaat verder als

Leading platform
in professional cleaning solutions.

Een nog betere ervaring

Het bedrijf Jetcleaning gaat verder als de Clean Solutions Group. In de Clean Solutions Group worden de krachten gebundeld met meerdere vooruitstrevende ondernemingen in reinigingsoplossingen. De kennis, expertise en faciliteiten van Jetcleaning blijven behouden en worden nog verder versterkt door de kennis, expertise en faciliteiten van de andere ondernemingen. Deze combinatie zorgt voor een nog betere ervaring in onze reinigingsoplossingen voor u als klant. Jetcleaning blijft bestaan als gerenommeerd merk voor reinigingsmachines. De ijzersterke combinatie met de Flexoclean reinigingsmiddelen zorgen ervoor dat uw verpakkingsprinters altijd optimaal zullen draaien.

Ga direct door naar onze Packaging Print website

Uw verpakkingsprinters draaien optimaal en hebben een langere levensduur dankzij onze slimme schoonmaakoplossingen! De sterke combinatie van onze Flexoclean reinigingsmiddelen en Jetcleaning reinigingsmachines zorgen dat u altijd het beste afdrukresultaat heeft.

Of neem een kijkje op onze corporate website

Meerdere vooruitstrevende ondernemingen zijn samengekomen in de Clean Solutions Group. Nog meer expertise, nog meer locaties, nog meer faciliteiten zorgen voor nog meer slagkracht. Hiermee bent u verzekerd van de meest duurzame en innovatieve reinigingsoplossingen op de markt. De Clean Solutions Group voelt zich altijd verantwoordelijkheid om u de beste ervaring als klant te bieden. 

Gaat verder als de Clean Solutions Group