High-quality
innovative solutions

De beste keuze

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé referentie op het vlak van onderzoek &  ontwikkeling van industriële reinigingsproducten en chemicaliën. Wij zijn marktleider in specialistische industriële reinigingsmiddelen.

Ontwikkeling

Vanuit ons volledig uitgeruste laboratorium, voorzien van hoogstaande technologische apparatuur, bieden we innovatieve  reinigingsoplossingen van de beste kwaliteit. Volgens de laatste wettelijke eisen en milieu maatstaven.

Advies

Professioneel advies voor uw specifieke reinigingsuitdaging. Vanuit kennis en ervaring ontwikkelen wij voor u de meest efficiënte samenstelling en een complete, productspecifieke cleaning solutions. 

Private label

Onze hoogwaardige producten, uw merk. Uitgevoerd in uw huisstijl. Onze krachtige schoonmaakformules, uw persoonlijke geur en kleur.

Waarom kiezen voor
Clean Solutions Group?

Clean Solutions Group is hét leidende platform voor reinigingsoplossingen in het industriële segment. Dankzij ons volledig uitgerust laboratorium en onze jarenlange ervaring zijn wij toonaangevend op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van industriële reinigingsmiddelen en chemicaliën.

Altijd de beste oplossing voor uw situatie

Automotive

Houd je auto en lak in topconditie door regelmatig je auto te wassen met onze onderhoudsproducten

Industrie & Bouw

De beste schoonmaakproducten voor specialistische reiniging van industrie- en bouwprojecten

Scheepvaart

Vaartuigen voor zowel plezier- als beroepsvaart houdt u in topconditie met onze speciale marine producten

Trucks & Tanks

Krachtige reinigingsmiddelen voor iedere wagen, vracht- en transportvervuiling

Petrochemie

Specialistische reinigingsmiddelen voor de professionele schoonmaak in de petrochemische industrie

Openbaar Vervoer

Specifieke transportmiddelen vragen om specifieke reinigingsoplossingen voor veilig en duurzaam vervoer

Creating your Clean Solutions

Ontdek onze merken & blends

Tix Grease Remover

Emulgeerbare koudontvetter voor het verwijderen van oliën, vetten, stookolie, teer, smeer, enz. veelgebruikt product in de industrie en de automotive.

25ltr-Vecostar_Truckwash

Tix Vecostar Truckwash

Sterk schuimende reiniger voor contactloze reiniging van zeer hardnekkig straatvuil en atmosferische aanslag (traffic-film). Stabiel en effectief.

Tix Windscreen

Een antivries-additief voor de ruitensproeier van voertuigen. Verzekerd van efficiënte bescherming, zelfs bij hard vriesweer en grondige reiniging.

Altijd de beste oplossing

Neem contact op voor advies of een vrijblijvende offerte

Wij helpen u graag bij uw schoonmaakuitdagingen! Onze experts staan voor u klaar met professioneel advies voor de beste reinigings- en hygiëne oplossing voor uw situatie. Neem vandaag nog contact met ons op.

Laatste nieuws

Anylox Platform

Anylox is een krachtig platform om al uw belangrijke data te monitoren. Houdt de controle over uw machines, rasterwalsen en dieptereinigingen en ontvang meldingen wanneer er ingegrepen dient te worden.

Read more