Voeg je header hier toe

Sustainable and
safe products.

Duurzame keuze

Garantie voor ultieme veilige en ecologische reinigingskracht door beloning van vele producten met het 
EU-Ecolabel.

Ontwikkeling

Door ergonomische verpakkingen, duurzame productie & innovatieve sachets en tabletten leidend in de ecologische reinigingsrevolutie.

Advies

Advies over de meest efficiënte en economische samenstelling voor uw product-specifieke en complete reinigingsassortiment.

Private label

Onze hoogwaardige producten, uw merk. Uitgevoerd in uw huisstijl. Onze krachtige schoonmaakformules, uw persoonlijke geur en kleur.

Waarom kiezen voor
Clean Solutions Group?

Clean Solutions Group is hét leidende platform voor reinigingsoplossingen in het institutionele segment. Dankzij ons volledig uitgerust laboratorium en onze jarenlange ervaring zijn wij toonaangevend op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van institutionele reinigingsmiddelen en chemicaliën.

Altijd de beste oplossing voor uw situatie

Hotel

Alle segmenten van uw hotel blinkend en hygiënisch schoon

Restaurant

Vertrouw op een hygiënisch schone keuken en blinkend glaswerk

Banqueting

Uw accommodatie na elk gezelschap perfect schoon

Sauna & Wellness

Professionele reiniging, hygiënisch schoon en een heerlijke geur

Sportaccommodaties

Van fitnessapparaat tot sanitair, uw hele accommodatie hygiënisch schoon

Kantoor & Instelling

Een fijne en schone werkplek voor uw werknemers en bezoekers

Cleaning up your cleaning routine!

Duurzaam en efficiënt

Maak kennis met de nieuwe generatie professionele schoonmaakoplossingen: de Ecowise Cleaning Tabs! Deze handige tabletten lossen op in water en zijn daarmee de perfecte oplossing voor efficiënt en duurzaam schoonmaken. Dankzij de compacte vorm bespaar je opslag- en transportkosten, terwijl het EU Ecolabel en de duurzaamheid van de cleaning tabs ervoor zorgen dat je bijdraagt aan een betere wereld.

Creating your Clean Solutions

EU Ecolabel

Door een sterke focus op kwaliteit en innovatie is de Clean Solutions Group uitgegroeid tot een voorloper op het gebied van de (private label) producten met een EU Ecolabel. Het énige EU label dat echt garantie geeft voor ultieme reinigingskracht. Onze met een EU Ecolabel gewaardeerde producten zijn door een onafhankelijk laboratorium getest, waarna wetenschappelijk is aangetoond dat het even sterk of sterker is dan de marktleider.

Ontdek ons met
EU Ecolabel

bekroonde assortiment

Ecowise Degrease

Geconcentreerde, milieuvriendelijke ontvetter voor professionele keukens. Zeer geschikt voor het hygiënisch schoonmaken van werkoppervlakken die in aanraking komen met voeding  zoals keukengerei, grills en pannen.

Ecowise Sereno Dish Wash

Milieuvriendelijk, professioneel, vloeibaar vaatwasmiddel met hygiënische werking. Geschikt voor alle soorten alkalibestendig vaatwerk, alle industriële vaatwasmachines en voor alle waterhardheden.

Ecowise Window & Interior Cleaner

Professionele, PH neutrale, gebruiksklare glas-en interieurreiniger geschikt om ramen, spiegels en andere hoogglanzende oppervlakken te reinigen. Laat geen strepen na en droogt snel op. 

Neem contact op voor advies of een vrijblijvende offerte

Wij helpen u graag bij uw schoonmaakuitdagingen! Onze experts staan voor u klaar met professioneel advies voor de beste reinigings- en hygiëne oplossing voor uw situatie. Neem vandaag nog contact met ons op.

Laatste nieuws

Anylox Platform

Anylox is een krachtig platform om al uw belangrijke data te monitoren. Houdt de controle over uw machines, rasterwalsen en dieptereinigingen en ontvang meldingen wanneer er ingegrepen dient te worden.

lees meer