Gaat verder als

Leading platform
in professional cleaning solutions.

Een nog betere ervaring

Seifar gaat verder als de Clean Solutions Group. In de Clean Solutions Group worden de krachten gebundeld met meerdere vooruitstrevende ondernemingen in reinigingsoplossingen. De kennis, expertise en faciliteiten van Seifar blijven behouden en worden nog verder versterkt door de kennis, expertise en faciliteiten van de andere ondernemingen. Deze combinatie zorgt voor een nog betere ervaring in onze reinigingsoplossingen voor u als klant. Heeft u behoefte aan uw eigen private label lijn aan reinigingsmiddelen of maakt u liever gebruik van onze producten van het gerenommeerde Profline?De keuze is aan u!

Ga direct door naar onze Institutional website

De optimale beleving van hygiene voor uw klanten voor de institutionele markt. Als innovatieve partner bieden we hoge kwaliteit reinigingsmiddelen met een sterke focus op duurzaamheid en veiligheid. Wij zijn de ideale private label partner voor uw eigen merk aan reinigingsmiddelen. 

Of neem een kijkje op onze corporate website

Meerdere vooruitstrevende ondernemingen zijn samengekomen in de Clean Solutions Group. Nog meer expertise, nog meer locaties, nog meer faciliteiten zorgen voor nog meer slagkracht. Hiermee bent u verzekerd van de meest duurzame en innovatieve reinigingsoplossingen op de markt. De Clean Solutions Group voelt zich altijd verantwoordelijkheid om u de beste ervaring als klant te bieden. 

Gaat verder als de Clean Solutions Group