Samen naar een schone,
veilige en gezonde

leefomgeving!

Onze visie

Samen naar een schone, veilige en gezonde leefomgeving. Vanuit sterke betrokkenheid en geloof in een betere wereld willen we laten zien dat je met innovatie en gedrevenheid, ook in de traditionele reinigingsindustrie een verschil kunt maken!

Het is onze ambitie om dé inspirerende ketenpartner te zijn op het gebied van innovatieve reinigings- en hygiëne oplossingen. Wij zijn Clean Solutions Group and we are solving it!

Onze missie

Dagelijks actief bijdragen aan een schone, veilige en gezonde leefomgeving – dat is waar de Clean Solutions Group voor staat.

Dit doen we vanuit uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van reiniging en hygiëne. Samen met onze ketenpartners en klanten ontwikkelen in co-creatie innovatieve en duurzame reinigings- en hygiëne oplossingen.

Wat we doen?

In co-creatie met onze klanten ontwikkelen wij duurzame en veilige reinigings- en hygiëne oplossingen die bijdragen aan optimale processen voor onze afnemers.

Waarom we dit doen?

Omdat wij, door gerichte inzet van onze kennis en ervaring en met de ontwikkeling en productie van innovatieve maatwerkoplossingen, willen bijdragen aan de kwaliteit van reinigingsprocessen en het behalen van maatschappelijke en economische doelstellingen van óns en onze klanten. 

Hoe we dat doen?

Onze kernwaarden zijn CLEAN

Vanuit onze kennis en ervaring gaan wij elke reinigingsuitdaging aan! Onze belofte aan u vertaalt zich in het bieden van hoogwaardige maatwerkoplossingen met een sterke focus op duurzaamheid en veiligheid. We communiceren open en eerlijk en we komen afspraken na. De doelstelling van onze relaties en de gebruikersbeleving staan daarbij altijd centraal. Dat is de basis.

We blijven elke dag leren en professionaliseren om u de beste klantbeleving te bieden. We leven ons in om u te leren kennen. We luisteren om de beste klantbeleving te bieden en blijven onszelf ontwikkelen en uitdagen om bij te dragen aan optimale processen én een betere leefomgeving. Nu en in de toekomst.

We zijn betrokken en werken samen op een persoonlijke manier. Zowel met onze relaties maar ook als collega’s onderling. We positioneren ons bewust in de markt tussen multinationals en lokale aanbieders. Dat heeft voor u het voordeel dat we wendbaar zijn, snel kunnen inspelen op úw behoeften en veranderingen in de markt. We staan dicht bij onze klant als flexibele speler met oprechte aandacht en interesse. Tegelijkertijd zijn we innovatief, up to date, schaalbaar en professioneel.

Zowel op het gebied van wet- en regelgeving als vanuit de maatschappij zien we dat eisen die gesteld worden aan reinigingsproducten in hoog tempo toenemen. Tegelijkertijd valt het op dat onze klanten zich door de complexiteit nog onvoldoende bewust zijn van de financiële gevolgen die dit kan hebben, door de risico’s die ze lopen (Wet & Regelgeving). Wij, als Clean Solutions Group, nemen onze verantwoordelijkheid om alle schakels in de keten waarin we opereren, proactief te adviseren en te begeleiden op het gebied van reiniging en hygiëne. Zodat u zich kunt focussen op uw primaire proces.

We zijn nieuwsgierig en innovatief, op een praktische manier. En altijd vanuit hoge kwaliteitseisen. Kwaliteit staat altijd centraal en de lat ligt hoog. Maar dat is vanzelfsprekend! Daarom krijgt u met Clean Solutions Group reinigings- en hygiëne oplossingen waarbij alles klopt. Voor u én voor de eindgebruiker. We kiezen voor innovatie, maar ze moeten wel passen bij uw vraag en doelstellingen. We zijn nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in de reinigingsindustrie en denken daar vanuit innovatie met u over mee. We zijn altijd bezig met de volgende stap.

Kwaliteit als bedrijfsfilosofie

Het in ons gestelde vertrouwen om de beste en meest vooruitstrevende producten op de markt te brengen maken we iedere dag weer opnieuw waar.

Duurzaamheid als vast gegeven

Wij nemen de verantwoordelijkheid over onze ecologische impact. Wij zijn trots op onze grote range aan producten met een EU Ecolabel!

Maatwerk is onze grote kracht

Vanuit meerdere flexibele productielocaties kunt u erop vertrouwen dat u altijd de beschikking heeft over onze beste schoonmaakoplossingen.

R&D met focus op innovatie

Onze inhouse R&D afdeling heeft een sterke focus op kwaliteit, ecologie en innovatie zodat wij altijd vooruitstrevend zijn en blijven.