Ook de werknemers van Clean Solutions Group genieten van de feestdagen! In deze periode werken we met een kleinere bezetting en aangepaste openingstijden. Kijk op onze contactpagina voor de meest recente openingstijden en onze telefonische bereikbaarheid.

Clean Solutions Group
staat voor vooruitstrevendheid
verantwoordelijkheid en vertrouwen.

Onze waarden

We groeien door te ontwikkelen en werken continu aan optimalisatie van producten en processen

 Onze klanten mogen van ons verwachten dat wij alles in het werk stellen om veilige producten met hoge kwaliteit af te leveren

 Onze producten en diensten zijn betrouwbaar, doen wat ze beloven en zijn dé beste Cleaning Solution

Kwaliteit als bedrijfsfilosofie

Het in ons gestelde vertrouwen om de beste en meest vooruitstrevende producten op de markt te brengen maken we iedere dag weer opnieuw waar.

Het beste product

De gedrevenheid om steeds het beste product op de markt te brengen heeft ervoor gezorgd dat de Clean Solutions Group op hoog niveau staat. Continu zijn wij bezig onze producten verder te ontwikkelen met het oog op optimalisatie of innovatie. 

Onze R&D afdeling en productieafdeling werken continu nauw samen om de kwalitatief beste producten op de markt te kunnen brengen.

De hoge eisen die wij stellen aan onze producten zie je terug in de vele interne en externe strenge kwaliteitscontroles waaraan wij onze producten en faciliteiten onderwerpen.

Pas als een product aan de meest strenge kwaliteitsstandaarden in de markt voldoet bieden wij deze aan. 

Voor onze klanten is dit een geruststelling omdat zij weten dat zij hun merk uitsluitend verbinden aan de beste en meest vooruitstrevende producten op de markt. 

Ecologische impact

Als je het hebt over het continu verbeteren van je producten bedoel je allang niet meer alleen de performance en de kostprijs van onze producten.

In alles wat wij doen nemen wij de verantwoordelijkheid over onze ecologische impact. Hierbij gaan we tot het uiterste om onze producten zo ecologisch mogelijk te produceren.

Uiteraard zonder dat dit een impact heeft op de performance of de prijs van onze producten.

Dat zien wij als onze eigen creatieve uitdaging en verantwoordelijkheid.

Omdat de Clean Solutions Group geen loze beloftes maakt hebben wij voor alle producten waarvoor we een EU Ecolabel konden halen ook daadwerkelijk een EU Ecolabel behaald.

Het EU Ecolabel is het enige niet-commerciele en ofhankelijke label dat bekend is in heel Europa. 

Op deze manier kunnen wij al onze klanten in heel Europa onze producten aanbieden met een erkend kwaliteitskeurmerk. 

Duurzaamheid 

als vast gegeven

Wij nemen de verantwoordelijkheid over onze ecologische impact. Wij zijn trots op onze grote range aan producten met een EU Ecolabel!

Maatwerk is onze grote kracht

Vanuit meerdere flexibele productielocaties kunt u erop vertrouwen dat u altijd de beschikking heeft over onze beste schoonmaakoplossingen.

Ongekende flexibiliteit

Onze productielocaties zijn zo ontworpen dat we zeer flexibel kunnen zijn naar u als klant. Zonder in te leveren op kwaliteit, efficientie en levertijd. 

Al onze producten zijn te produceren op meerdere locaties. Het risico dat uw levering vertraging oploopt door een verstoring in één van onze productielocaties beperken we op deze manier tot een absoluut minimum. 

 

Onze productiefaciliteiten voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. 

Inhouse R&D

Onze R&D medewerkers zijn hoogopgeleide chemici die altijd bezig zijn met de meest innovatieve oplossingen voor onze klanten.

Onze grondstoffen en eindproducten worden continu gecontroleerd zodat we de hoge kwaliteit van alle producten die onze productielocaties verlaten kunnen borgen.

Met hun uitgebreide kennis zorgen zij ervoor dat u als klant kunt kiezen uit een zeer sterke en omvangrijke catalogus van standaard formules met bewezen werking.

Ook het voor het ontwikkelen van gepersonaliseerde formules heeft onze R&D afdeling alle kennis in huis. 

De wijziging in regelgeving en trends worden continu in de gaten gehouden zodat wij hier altijd snel en adequaat op kunnen inspelen.

R&D afdeling met focus op innovatie

Onze eigen R&D afdeling heeft een sterke focus op kwaliteit, ecologie en innovatie zodat wij altijd vooruitstrevend zijn en blijven.